Μαυρομάτης στο SDNA: «Απόλυτη δικαίωση για ΠΑΟΚ και Ιβάν Σαββίδη»


O επικεφαλής της νομικής ομάδας του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, μίλησε στο SDNA για την πανηγυρική αθώωση του Δικεφάλου μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων που καταρρίπτει επί της ουσίας τη σκευωρία που στήθηκε κατά του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ!
Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, κατέπεσε η σκευωρία με ομόφωνη απόφαση των τακτικών δικαστών για τη δήθεν πολυιδιοκτησία! Η σημερινή ημέρα φαντάζει σπουδαία για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και την οικογένεια Σαββίδη που βρέθηκε στο στόχαστρο, όπως ανέφερε και ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας, Αχιλλέας Μαυρομάτης:
Ελένη Μπούντου
 Ελένη Μπούντου

«Πρόκειται για μια ιστορική ημέρα, μια ημέρα δικαίωσης για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ και πρωτίστως για τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος βρέθηκε εν μέσω βομβαρδισμού "λάσπης" από εκείνους που δημιούργησαν αυτήν την ιστορία. Εμείς δεν χάσαμε ποτέ την πίστη μας σε μια υπόθεση που κράτησε 14 μήνες, μας ταλαιπώρησε αρκετά και ζήσαμε πράγματα που δεν είχαμε φανταστεί ποτέ.

Βρεθήκαμε στη δίνη επικρίσεων και στοχευμένων δημοσιευμάτων από τους εμπνευστές της συγκεκριμένης υπόθεσης αλλά εργαστήκαμε για να λάμψει η αλήθεια κάτω από δύσκολες συνθήκες προκειμένου να φτάσουμε στη σημερινή ημέρα της ηθικής και δικαστικής δικαίωσης. Πράγμα αυτονόητο για εμάς και όπως αποδείχθηκε και για τη δικαιοσύνη από τη στιγμή που μπήκαν στην ουσία της υπόθεσης, κάτι που ο ΠΑΟΚ ζητούσε από την πρώτη στιγμή.

To CAS με την απόφασή του σφράγισε τις θέσεις μας και κατοχύρωσε το δικαίωμά μας να ακουστούμε! Με τη σημερινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η υπόθεση της φερόμενης πολυιδιοκτησίας κατέπεσε σαν "χάρτινος πύργος". Είναι μια δικαίωση για όλους».


Σε συνέχεια των δηλώσεων του στο SDNA, o κ.Μαυρομάτης αποκάλυψε πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί νομικά, εξετάζοντας προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις του για τα «όργια» που μεσολάβησαν στην υπόθεση σε μια προσπάθεια να λεκιαστεί και να στιγματιστεί ο Δικέφαλος. Με την περιβόητη Επιτροπη Αθλητισμού να μπαίνει σε πρώτο πλάνο!


https://www.sdna.gr/podosfairo/808118_mayromatis-sto-sdna-apolyti-dikaiosi-gia-paok-kai-iban-sabbidi

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νοσοκομείο Σερρών: Έξι οικογένειες θανόντων ζητούν με εισαγγελική παρέμβαση τους φακέλους των ασθενών

Γνωστή δημοσιογράφος σκαρφίστηκε πρόβλημα υγείας μετά τον ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της