ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ...Αφιερωμενο στους καθηγητες ΙΑΤΡΙΚΗΣ που εδωσαν αρνητικο παραδειγμα στην κοινωνια


Ηγείσθε δια του παραδείγματος¨ έγραφε ο Ισοκράτης στις Επιστολές του. ¨Άρχεσθαι μαθών άρχειν επιστήσει¨ αναφέρει η επιγραφή του εμβλήματος της Σχολής Ευελπίδων.

Παραδείγματα και συμπεριφορές που οι σύγχρονοι άρχοντες Έλληνες δείχνουν να αγνοούν. Δεν περιμένουμε βέβαια συμπεριφορές σαν του Μεγάλου Αλεξάνδρου,που έχυσε το ελάχιστο νερό που του προσέφεραν στο κράνος στην έρημο της Ασίας, γιατί δεν είχε να δώσει νερό στο στράτευμα του.
Αλλά από τους επαΐοντες πανεπιστημιακούς καθηγητές της Ιατρικής στην Ελλάδα, θα περιμέναμε μια περισσότερο προσεκτική συμπεριφορά, ιδιαίτερα την εποχή του κορονοϊού, των απαγορεύσεων και του lockdown.

Από δεξίωση μεγαλοσχήμονα καθηγητή της Ιατρικής και τέως πρύτανη ξεκίνησε η διασπορά του κορονοϊού στην Αθήνα πριν ένα χρόνο, σε πολυτελή αίθουσα της Κηφισιάς, όπου δεξιώθηκε υψηλούς εκπροσώπους της αθηναϊκής κοινωνίας.

Εκεί κόλλησαν και μέλη της κυβέρνησης που έπειτα μπήκαν σε καραντίνα. Άλλος μεγαλοσχήμων καθηγητής της Ιατρικής και βουλευτής της ΝΔ, οργάνωσε το τραπέζι στο μπαλκόνι στον πρωθυπουργό στην περιοδεία του στα νησιά της Ικαρίας.

Καλύτερο δώρο δεν θα μπορούσε να κάνει ο κ. καθηγητής στην αντιπολίτευση και στον ελληνικό λαό, αποκαλύπτοντας ότι οι νόμοι δεν ισχύουν για τους νομοθέτες και τους εκλεκτούς άρχοντες.

Κι έτσι από την εποχή του ¨ηγείσθε δια του παραδείγματος¨ περάσαμε στην εποχή του ¨δάσκαλε που δίδασκες και νόμους δεν εκράτεις¨.

Έχει αλήθεια κάποια σχέση κάποιος από τους μεγαλογιατρούς αυτούς με λογαριασμό 130 εκατομμυρίων ευρώ που βρέθηκε στο εξωτερικό και νομιμοποιήθηκε με καταβολή υψηλού προστίμου τα προηγούμενα χρόνια;;;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νοσοκομείο Σερρών: Έξι οικογένειες θανόντων ζητούν με εισαγγελική παρέμβαση τους φακέλους των ασθενών

Γνωστή δημοσιογράφος σκαρφίστηκε πρόβλημα υγείας μετά τον ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της