Πάλη: Ανεκδιήγητες εξιστορήσεις αθλητών-προπονητών για εκπόρνευση παλαιστών με αντάλλαγμα σπόνσορες που συστήνει μεγαλοπαράγοντας της ομοσπονδίας


Την ώρα που η χειμαρρώδης αποκλειστική συνέντευξη στο PIPERATA.GR (σε τρία μέρη – διαβάστε εδώ) του ιστορικού στελέχους της Πάλης, Δημήτρη Κολιτσόπουλου, για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, διαπλοκές, κομπίνες, ρεμούλες, αμαρτωλές χορηγίες, ρουσφέτια, ανήκουστα σκάνδαλα στο χώρο .του αθλητισμού με πρωταγωνιστές ακόμη και μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κυριολεκτικά συγκλονίζει το πανελλήνιο και βρίσκεται ήδη στα χέρια των αρμοδίων εισαγγελικών αρχών, ανοίγουν στόματα κι έρχονται στο φως οι απίστευτες εκπορνεύσεις αθλητών-παλαιστών με την προτροπή διοικητικού στελέχους της ΕΛΟΠ.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη «Πιπεράτα Παρασκήνια» από το 2018 - 19, υπάρχουν αναρίθμητες περιπτώσεις με παιδιά-παλαιστές από σωματεία σε όλη την Ελλάδα που είτε ενέδωσαν είτε αρνήθηκαν όταν παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά παρουσία αθλητικού μεγαλοπαράγοντα.

Οι νέες αποκαλύψεις δεν αφορούν μόνο σε βιασμούς ανήλικων αθλητριών από προπονητές που δεν είχαν άδεια ασκήσεως ή και είχαν γενικά την εύνοια και μετέπειτα την εγκληματική κάλυψη της ομοσπονδίας Πάλης, αλλά και για ανήλικους ή και ενήλικους αθλητές που παράγοντες τους σύστηναν σε σπόνσορες, οι οποίοι ως αντάλλαγμα ζήταγαν από τους παλαιστές να ενδώσουν σεξουαλικά στους ίδιους.


Το PIPERATA.GR έχει στη διάθεσή του, πλέον, ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα, ανθρώπων που θέλουν να μιλήσουν. Να σπάσουν τη σιωπή τους.

Για παράδειγμα στην Καρδίτσα, μεγαλοπαράγοντας της ομοσπονδίας Πάλης ταξίδευε συχνά στην πόλη, συνοδευόμενος από τέτοιους είδους σπόνσορες… Κι αφού πρώτα ζήταγε από αθλητές να βγούνε όλοι μαζί για καφέ, μετά δήθεν πήγαινε για προπόνηση στο σύλλογο των παιδιών-αθλητών, συνοδευόμενος και πάλι από τους χορηγούς… Στο τέλος των προπονήσεων, αφού έφυγε ο προπονητής, οι χορηγοί έμπαιναν στα αποδυτήρια να βρουν τον παράγοντα, κι εκεί έβλεπαν τους αθλητές να κάνουν μπάνιο… Ο παράγοντας αποχωρούσε και εκείνοι παρενοχλούσαν τους αθλητές που έβαζαν στο μάτι…




Τα ίδια ή και παρόμοια αδιανόητα καταγγέλλουν μάρτυρες και προπονητές να έχουν συμβεί, αλλά και να εξακολουθούν να συμβαίνουν με αθλητές συλλόγων των δυτικών προαστείων στην Αθήνα, αλλά και σωματείων που είναι σε περιοχές που γειτνιάζουν με τον Πειραιά.

Οι αθλητές Θ.Π. και Κ.Π. όταν στέφθηκαν για πρώτη φορά πανελληνιονίκες, κι ενώ ήταν ακόμη ανήλικοι, δέχθηκαν πρόσκληση στο γραφείο του μεγαλοπαράγοντα της ομοσπονδίας Πάλης. Εκεί τους περίμενε μαζί με χορηγούς… Αφού τους έφερε σε επαφή με τους αθλητές, οι σπόνσορες ζήτησαν από τους αθλητές να τους επισκεφτούν στο σπίτι τους, προκειμένου να δοκιμάσουν μαγιό (παλαιστικά) και φόρμες, παπούτσια, ενώ υπόσχονταν και χρήματα. Ο ένας από τους δύο αυτούς αθλητές φέρεται να ενέδωσε, λόγω οικονομικής ανάγκης. Ο άλλος ήρθε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και μίλησε στον προπονητή του.


Ο κόουτς Μπ. Χ., έγινε έξαλλος και ήρθε σε ρήξη με τον αθλητικό μεγαλοπαράγοντα, αλλά δεν κατήγγειλε επίσημα το γεγονός, διότι απειλήθηκε, όπως και ο κόουτς στην Καρδίτσα, όταν κι εκείνος πήρε χαμπάρι τι γινόταν στο σωματείο του.

Η μόνιμη επωδός, μεταξύ άλλων απειλών, ήταν θα εξαφανίσω το σωματείο σου.... Κι εδώ, αξίζει να τονιστεί ότι ζουν ολόκληρες οικογένειες από την ενασχόληση στον αθλητισμό. Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, άλλωστε, για κάποιους ανθρώπους. Έτσι, οι κόουτς, κοίταξαν πως θα περιφρουρήσουν τους συλλόγους τους και τους αθλητές τους. Δεν κατήγγειλαν τα κρούσματα αυτά, διότι έβλεπαν την επίδειξη δύναμης που έκαναν οι ομοσπονδιακοί παράγοντες, οι οποίοι πάντα είχαν την κάλυψη της ΓΓΑ και της ΕΟΕ.



ΥΓ.: Κι αυτά τα στοιχεία θα διαβιβαστούν από το PIPERATA.GR, κι εμένα, προσωπικά, σ’ όλους τους αρμόδιους λειτουργούς, αφού η ΓΓΑ και ειδικά ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν φροντίζουν να κάνουν δυναμικές και ξεκάθαρες παρεμβάσεις, προκειμένου να βγει το ιστορικό άθλημα από τον βούρκο που έχει (ξε)πέσει…

https://www.piperata.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νοσοκομείο Σερρών: Έξι οικογένειες θανόντων ζητούν με εισαγγελική παρέμβαση τους φακέλους των ασθενών

Γνωστή δημοσιογράφος σκαρφίστηκε πρόβλημα υγείας μετά τον ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της