401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο: ΕΔΕ για σεξουαλική παρενόχληση


Οι πληροφορίες που μεταδίδει το armyvoice.gr, αναφέρουν ότι έχει κατατεθεί καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση κατά διακεκριμένου στελέχους του 401 ΓΣΝΑ, από προσωπικό που εργάζεται στο νοσοκομείο.

Μετά την καταγγελία διατάχθηκε ΕΔΕ από την υπηρεσία, η οποία διερευνά τα όσα καταγγέλλονται και αναμένεται να προσωθήσει το σχετικό πόρισμα στον στρατιωτικό εισαγγελέα.


Λέγεται μάλιστα ότι το στέλεχος έχει απομακρυθεί από τα καθήκοντά του για όσο διάστημα διαρκεί η ΕΔΕ, ενώ μαθαίνουμε ότι παρά το γεγονός ότι υπήρξε προσπάθεια συγκάλυψης, κάποιοι επέμεναν ότι το μαχαίρι πρέπει να φθάσει το κόκκαλο.

Το γεγονός συζητάται ευρέως ανάμεσα στο προσωπικό καθώς και κατά το πρόσφατο παρελθόν όπως λέγεται είχαν διατυπωθεί κάποιες ανάλογες κατηγορίες, οι οποίες ωστόσο δεν έφθασαν στο σημείο να γίνουν επίσημες καταγγελίες.

Τώρα φαίνεται ότι το πρόσωπο που υπέβαλε την καταγγελία να έχει φθάσει στο «αποχώρητο» και να προχώρησε, με αποτέλεσμα να έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

Το αποτέλεσμα της ΕΔΕ αναμένεται να είναι ενδιαφέρον και φυσικά το ίδιο ενδιαφέρον θα είναι το πώς θα το αξιολογήσει ο στρατιωτικός εισαγγελέας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί τα κινητά θα σταματήσουν να έχουν internet το επόμενο διάστημα;

Φρίκη: 58χρονος προπονητής ασελγούσε παρά φύσιν σε 13χρονη αθλήτρια! - Της έλεγε πως «ήταν φυσιολογικό»

Πως να μετατρέψεις τις αποτυχίες σου σε επιτυχίες