Ύποπτη η επανεμφάνιση Σημίτη… άνθιση ομοϊδεατών του, δύσκολα τα πράγματα


Συμβαίνουν πολλά και περίεργα αναφορικά με τα ελληνικά εθνικά θέματα, ανάμεσα στα οποία πρωτεύουσα θέση έχει το Κυπριακό. Όχι ότι οι απειλές της Τουρκίας στο Αιγαίο και στον Έβρο δεν αποτελούν ύψιστης σημασίας ζητήματα. Απλά, η Κύπρος οδηγείται κυριολεκτικά σε “σφαγή”, μέσω αυτής Διάσκεψης της Γενεύης, την οποία οργάνωσαν σε αγαστή συνεργασία ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, η Βρετανία και η κατοχική Τουρκία. Είναι μία διάσκεψη σικέ, μία διάσκεψη παγίδα, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολύ δυσάρεστες καταστάσεις μέχρι τον Ιούνιο. Ναι, τόσο κοντά.
ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΗ: HELLAS JOURNAL

Την ίδια στιγμή, η επανεμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και η υποστήριξη του “Ελσίνκι”, όπως και η προσπάθεια απαξίωσης του Κώστα Καραμανλή, έχει σχέση με τα εθνικά θέματα. Ως γνωστό, αξιωματούχοι της “σχολής Σημίτη” συνεχίζουν να ασκούν έλεγχο στην εξωτερική πολιτική της Ελλάδας. Και αυτή είναι μία πολύ άσχημη εξέλιξη. Διότι ο στόχος είναι να δικαιωθεί ο πρώην πολιτικός για τα πολιτικά του “εγκλήματα” στα Ίμια και στη Μαδρίτη. Η συμφωνία με τον τότε πρόεδρο της Τουρκίας Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ εξελίσσεται σε μέγα πρόβλημα για τον κ. Σημίτη.

Τα πράγματα στην Κύπρο είναι χειρότερα. Η διαφθορά έχει καταστήσει τον πολιτικό κόσμο στον αδύναμο κρίκο του Κυπριακού. Οι πολιτικοί στο νησί μπορούν εύκολα να εκβιαστούν λόγω ακριβώς της διαφθοράς που μαστίζει και σήμερα το νησί. Σύμφωνα με καταγγελίες αγγίζει τον ίδιο τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Μετά τους «Ως δαμαί», λοιπόν, τους θλιμμένους συγγενείς του ΑΚΕΛ, προέκυψε η οργάνωση 1ΚΥΠΡΟΣ, η οποία και το τερμάτισε. Μετά τον «νότο» της κρυφής οργάνωσης του «κομμουνιστικού κόμματος» της Κύπρου μας πρόκυψε η κυπριακή σημαία χωρίς την Κύπρο. Μάλλον πάλι με τον «νότο» της Κύπρου. Αφαίρεσαν τις κατεχόμενες περιοχές και τις «κυρίαρχες» βρετανικές βάσεις σε μία δημοσίευση που έκαναν στο ίντερνετ και στην εφημερίδα Πολίτης. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιοι πολίτες είναι πιθανότερο να κάνουν Πάσχα στο χωριό - Πότε θα ανοίξει η εστίαση

Toν εστειλαν 2 φορες στην Ευρωβουλη και τωρα ο Κύρτσος κατά κυβέρνησης για την πανδημία: Αυτό που συμβαίνει είναι εθνική ντροπή