ΣΥΡΙΖΑ: Για κάθε παταγώδη αποτυχία του κ. Μητσοτάκη και των αχρήστων του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ


Η ανακοίνωση - απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ σε όσα ανέφερε η ΝΔ για τις πορείες και την πανδημία.
Απάντηση στην ανακοίνωση της ΝΔ, εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνοντας ότι «για κάθε παταγώδη αποτυχία του κ. Μητσοτάκη φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως συμπληρώνει για τους 5 μήνες lockdown, «δεν φταίει ότι δεν γίνονται τεστ στους πολίτες. Ούτε τα λεωφορεία και τα τρένα που στοιβάζονται κάθε μέρα σαν σαρδέλες, αφού η κυβέρνηση αρνείται να πυκνώσει τα δρομολόγια. Ούτε οι χώροι εργασίας που δεν γίνονται τεστ και έχουν γίνει εστίες υπερμετάδοσης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Περιμέναμε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα φτάσει στο σημείο απώτατης γελοιοποίησης, να υιοθετήσει τις ασυναρτησίες του κ. Γεωργιάδη. Κάναμε λάθος.


Για την πανδημία που παραμένει εκτός ελέγχου μετά από 5 μήνες λοκντάουν δεν φταίει ότι δεν γίνονται τεστ στους πολίτες. Ούτε τα λεωφορεία και τα τρένα που στοιβάζονται κάθε μέρα σαν σαρδέλες, αφού η κυβέρνηση αρνείται να πυκνώσει τα δρομολόγια. Ούτε οι χώροι εργασίας που δεν γίνονται τεστ και έχουν γίνει εστίες υπερμετάδοσης.

Γενικά, ο κ. Μητσοτάκης τα κάνει όλα τέλεια και δεν φταίει για τίποτα.

Για κάθε παταγώδη αποτυχία του κ. Μητσοτάκη και του επιτελικού κράτους των αχρήστων του, φταίει τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα η ΝΔ ανέφερε: «632 πορείες έγιναν σε ολόκληρη τη χώρα από τις αρχές Φεβρουαρίου, με τις μισές εξ αυτών για τον Κουφοντίνα. Εν μέσω της κορύφωσης της πανδημίας και με την πίεση στο σύστημα υγείας να αυξάνεται, είχαμε 14 πορείες την ημέρα στην επικράτεια και 4 πορείες την ημέρα στην Αθήνα. Τις μέρες που οι πολίτες έδιναν σκληρή μάχη κατά της πανδημίας ο κ. Τσίπρας αναλάμβανε το ρίσκο για την εξάπλωση της. Και δυστυχώς συνεχίζει σε αυτό το δρόμο αφού ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να καλεί σε διαδηλώσεις».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί τα κινητά θα σταματήσουν να έχουν internet το επόμενο διάστημα;

Φρίκη: 58χρονος προπονητής ασελγούσε παρά φύσιν σε 13χρονη αθλήτρια! - Της έλεγε πως «ήταν φυσιολογικό»