Νέα γκάφα με Χαριστέα και... Α.Ε.Κανονίου


Δεν ξέρουν να καταθέσουν μια έγκυρη υποψηφιότητα σύμφωνα με το νόμο που έφτιαξε ο Αυγένάκης και θέλουν να διοικήσουν και την ΕΠΟ
Γκάφα (και) με την υποψηφιότητα του Άγγελου Χαριστέα, την οποία πρότεινε η ΕΠΣ Κέρκυρας και την....ακολουθεί συγκεκριμένη φημολογία αναφορικά με το ποιοι είναι από πίσω. Ο Χαριστέας προτάθηκε από την ΕΠΣ του νησιού των Φαιάκων ως μέλος της ΑΕ Κανονίου. Με βάση τον πρόσφατο νόμο του υφυπουργού Αθλητισμού, όμως, η προθεσμία για τα ερασιτεχνικά σωματεία ώστε να εγγραφούν στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων αφού καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, να αναγνωριστούν επίσημα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και να εμπλακούν σε οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία των Ομοσπονδιών, έληξε στις 31/12.
Η εγγραφή της ΑΕ Κανονίου, στο κρατικό μητρώο ολοκληρώθηκε στις 11 Μαρτίου 2021, όπως επιβεβαιώνεται και από την ανακοίνωση που η ίδια η ομάδα εξέδωσε.

Η εγγραφή της ομάδας είναι λοιπόν εκπρόθεσμη και η υποψηφιότητα Χαριστέα δεν μπορεί να κυρωθεί. Βιασύνη ή άγνοια του νόμου από την... ομάδα που με μεθοδεύσεις επιχειρεί να διοικήσει την ΕΠΟ.

https://fonaklas.blogspot.com/2021/03/blog-post_862.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί τα κινητά θα σταματήσουν να έχουν internet το επόμενο διάστημα;

Φρίκη: 58χρονος προπονητής ασελγούσε παρά φύσιν σε 13χρονη αθλήτρια! - Της έλεγε πως «ήταν φυσιολογικό»

Πως να μετατρέψεις τις αποτυχίες σου σε επιτυχίες